Recensies

Wat kan jij toch snel de kern raken. Dank je wel voor het prachtige programma en jouw liefdevolle begeleiding. De handvatten helpen niet alleen bij mijn patroon nu, maar ook bij alles wat er nog op mijn pad gaat komen.

Handvatten, snel naar de kern, liefdevolle begeleiding

Inge, Individueel traject

Wat was het leuk om dit samen te doen. Het werd heel duidelijk hoe sterk wij als vrouwen aan onze kant zijn, maar ook hoe snel wij vergeten om uit te rusten. Melanie kan moeilijke dingen makkelijker maken. Door dingen uit te leggen in combinatie met zelf doen en ervaren, is het niet alleen leuk maar ook leerzaam. Het heeft onze band nog meer versterkt.

Leerzaam, leuk en zelf ervaren

Evelien en dochter, Moeder dochter Samen sterk

Ik heb dit weer even nodig gehad om bewust te worden hoe ik in contact met anderen sta.

Inspirerend, waarbij moeilijk makkelijk wordt

Anne, Workshop Bij jezelf blijven

Ik wil je graag bedanken voor de mooie dag. Ik krijg steeds meer inzicht in anderen en mezelf. Je doet het fantastisch. De rust die je uitstraalde, terwijl je te maken hebt met deze thematieken. Je gaat daar heel professioneel mee om, terwijl je af en toe ook uitsprak wat er met jou gebeurde. Dat maakt je menselijk en benaderbaar.

Leerzaam, menselijk en professioneel

Monique, Opstellingendag

Ik voelde me snel vertrouwd. Je hebt me fijn op weg geholpen, door op een andere manier naar mijn familie te kijken. Jij kwam in één keer tot de kern van mijn probleem. Wat ik fijn vind, is dat ik vooral nu voor mijzelf weet waar ik mijn grens wil gaan trekken.

Vertrouwd, tot de kern

Els, Online sessie

Ik had niet verwacht, dat je online zoveel kan bereiken! Fijn dat ik op deze manier toch gebruik kan maken van jouw enorme berg aan expertise. Ik kom zeker bij jou terug.

Online veel bereikt, enorme berg expertise

Suzanne, Online sessie

Wat een prachtig programma! Ik had niet kunnen bedenken, dat ik zoveel over mijzelf zou leren in zo’n korte tijd. Je legt dingen duidelijk uit en weet precies op het goede moment de juiste snaar te raken.

Duidelijke uitleg, raakt juiste snaar

Annemarie, Individueel traject

Wat was het bijzonder om tijdens mijn zwangerschap en na de bevalling dit traject te volgen. Ik heb zo een andere start met haar kunnen maken, dan mijn eigen moeder met mij. Ik heb van Melanie geleerd om de signalen van mijn dochter beter te leren zien en mij daarop af te stemmen. Ook om niet meer in paniek te raken, maar er voor mijn dochter te kunnen zijn. Het is een prachtig blij meisje en elke dag geniet ik van haar. Melanie heeft voor ons echt het verschil gemaakt.

Verschil met mijn dochter gemaakt

Louise en dochter, Moeder dochter Samen sterk

Naast een inspirerende middag vond ik het ook fijn, dat we konden lachen met elkaar. Jij weet moeilijke dingen een stuk makkelijker te maken!

Inspirerend, waarbij moeilijk makkelijk wordt

Anne, Workshop Bij jezelf blijven

Door de opstelling heb ik kunnen ervaren, dat de achtergrond van mijn moeder ervoor zorgde, dat ze er niet goed voor mij kon zijn. Ik voelde dat ze wel wilde, maar het niet kon. Het maakt, dat ik nu anders naar haar kijk en probeer dit bij mijn kinderen anders te doen.

Inzicht maakt het verschil voor mijn kinderen

Corrie, Opstellingendag

Na een sessie met jou weet ik beter wat ik met mijn bedrijf wil. Ook daar ga ik nu staan voor wie ik ben, waar ik goed in ben en duidelijk zijn in welke klanten bij mij passen. Wat mooi om in te zien wat de verwarring met mijn gezin van herkomst te maken had.

Duidelijkheid gekregen in wie ik ben, wat ik wil

Kim, Online sessie

Wat voelt het onwennig om bij mijzelf te zijn. Als ik erbij blijf komt er zoveel verdriet, dat ik er weer weg wil. Voor het eerst heb ik kunnen voelen hoe mijn mechanisme werkt.

Onwennig bij mijzelf te zijn, voel nu hoe mijn mechanisme werkt

Rianne, Workshop Bij jezelf blijven

Door jouw begeleiding ben ik in beweging gekomen. Op reis met een doel… die ik al heel lang wilde bereiken. Jij hebt me geholpen om die routekaart te gaan uittekenen, te letten op de aanwijzingsborden en die goed te leren lezen.

In beweging, doel bereikt en vooruit

Marc, Individueel traject

Mijn moeder en ik kregen alle ruimte om te voelen hoe het is om echt de rol “moeder” en “dochter” aan te nemen. Melanie liet ons heel duidelijk zien, hoe wij onze thematiek belichaamden en hoe we hiermee aan de slag konden gaan. Behoorlijk veel “Aha” momenten dus. Ondanks dat de sessies afgelopen zijn, zal dit traject ons blijvend veel brengen. 

Innemen eigen plek, blijvend resultaat

Carina en moeder, Moeder dochter Samen sterk

Nu snap ik wat jij bedoelt met ‘in contact met de ander ontmoet je jezelf.’ Heel bijzonder om dit met anderen te kunnen doen.

Jezelf ontmoeten via de ander

Rick, Workshop Bij jezelf blijven

Echt onder de indruk van hoe jij de dag begeleid hebt! Tis heel oprecht, no nonsense, rust, zachtaardig…. en heel vertrouwd hoe jij dit dit. Dit werk doe jij van nature… intuïtief heel sterk en waardevol… en je draagt veel kennis en kunde. Dat zie, hoor en voel ik aan alles.

Oprecht, vertrouwd en waardevol

Suzan, Opstellingendag

Best confronterend om te ervaren hoe mijn vrouwenlijn te maken heeft, met het moeilijk zichtbaar kunnen zijn. Wat ik fijn vond, was dat je het doorbreken van dit patroon ook gelijk met mij hebt geoefend. In de sessie zelf voelde ik al het verschil. Dank je wel!

Inzicht vrouwenlijn, gelijk kunnen oefenen

Monique, Online sessie

In mijn lijf zakken ipv naar de ander toe bewegen voelt zwaar en pijnlijk aan. Door dit met hulp en in een veilige omgeving toch aan te gaan, maakt het me rustiger van binnen en blij. Trots en dankbaar dat ik deze kans kreeg.

Dankbaar kans om te leren in mijn lijf te zakken

Charlot, Workshop Bij jezelf blijven