Bewust zwanger

Een op jouw afgestemd ritueel en een cadeautje

Zwanger zijn blijft een bijzondere periode, waarin er veel van je wordt gevraagd. Door rituelen in te zetten, maak je gericht tijd vrij voor jezelf en je kindje. Rituelen die de overgang naar moeder worden vieren. Al vanaf het prille begin aandacht schenken, aan de relatie met je kindje. En om je lijf tot rust te brengen tijdens de zwangerschap. Wat extra leuk is aan deze sessies is, dat je naar huis gaat met heerlijke kruiden voor thee of een voetbad. Kan je nog even lekker nagenieten! 

Heerlijk genieten tijdens de zwangerschap

 

Herken je dit? De tijd vliegt, je komt soms amper toe aan even rustig zitten, je wilt veel te veel, het lukt moeilijk om tot rust te komen, je hebt allerlei klachten waar je maar niet vanaf komt. Dan zegt de verloskundige waarschijnlijk rustig aan, of vraag hulp aan iemand om je heen. Superfijn natuurlijk als dat kan. Maar zolang jij die onrust in jezelf blijft houden of vergeet om op de rem te trappen, blijven de klachten terugkomen en heb je straks niet eens echt van je zwangerschap kunnen genieten. Dan is het tijd voor plan b.

Wil jij ook bewust genieten in deze bijzondere tijd? 💗

 

  • Tijd om af te stemmen. Jij doet je verhaal of stelt je vraag en ik luister naar je.
  • Het kan ook zijn, dat jouw kindje vanuit de buik iets wilt vertellen. Dat het meer rust nodig heeft of juist meer actie. De verbinding met jou mist of jouw aandacht juist zo waardeert.
  • Met deze informatie komen we tot een ritueel, dat speciaal bij jullie past en je steeds kan herhalen. Mooi uitgewerkt, zodat je het er steeds bij kan pakken. Niet alleen leuk, maar ook zo waardevol in deze bijzondere tijd! Je kan tenslotte niet oneindig zwanger zijn, dus fijn als je bewust van deze periode kan genieten.
  • Een ritueel om samen met je kindje tot rust te komen, bewust verbinding te maken of gericht op een ander thema, dat je bezighoudt.
  • Kruidenthee of voetbadkruiden 🌿🌸
  • Kaartjes om jezelf te herinneren
  • Na de sessie nog een contactmomentje via Zoom, als je dat fijn vindt. Horen hoe het met jullie gaat en voor mogelijk nog aanvullende tips. 😊

 

Je bent van harte welkom, samen met je partner, iemand anders of alleen. Wist je dat ik deze rituelen ook kan maken als je al kinderen hebt? Dan wordt het jullie geluksmomentje. Dankbaar dat zij er al zijn en alle tijd en ruimte om met elkaar alvast de verbinding met jullie nieuwe wondertje te voelen. 

 

Online

€ 87,- online (60 minuten)
+ Kruiden
(+Terugkoppeling via Zoom)

In de praktijk

€ 97,- bij Lein (60 minuten)
+ Kruiden
(+ Terugkoppeling via Zoom)